Reciclatge de Xandalls

Com a escola verda que som, sensibilitzada amb tots aquells aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat, l’AMPA organitza per a totes les famílies sòcies un nou servei:

EL RECICLATGE DE XANDALLS!

Us informem a més a més que aquest nou projecte comptarà amb la col·laboració de l’escola L’HEURA que serà l’encarregada de dur a terme el servei de bugaderia.

Per a aquelles persones que ho desconeixeu, l’Heura és un centre educatiu de Terrassa que atén persones amb necessitats educatives especials des de la Primària fins al 2n Cicle de Secundària amb un objectiu general que és facilitar la inclusió social d’aquestes persones, potenciant les seves capacitats, l’autonomia i el seu desenvolupament personal.

Per això, el seu Programa Educatiu compta amb un Programa de Transició a la Vida Adulta i Formació Laboral, que inclou aquest servei de bugaderia, entre d’altres.

Totes aquelles famílies que estiguin interessades en donar de forma gratuïta qualsevol peça del xandall de l’escola perquè altres nens i nenes del col·legi el puguin reutilitzar, trobaran un contenidor a consergeria on podran dipositar aquesta roba.

Les famílies que ho necessitin podran adquirir aquestes peces per un preu simbòlic que anirà destinat a cobrir les despeses de bugaderia abans esmenades.

Us adjuntem la normativa i el formulari de Peticions de peces en els següents links:

Normativa vigent.

Formulari de Peticions.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta o aclariment al respecte.