EXTRAESCOLARS 2022/23- ACTIVITATS ESPORTIVES

A continuació, podeu consultar la proposta d’activitats extraescolars pel curs 2022-23:

Jocs motrius

Juguem a través de la psicomotricitat! Jocs i circuits amb material tou per exercitar les habilitats motrius bàsiques dels més menuts de l’escola.
Cursos: P3 i P4.

Iniciació esportiva

Gaudim de la pràctica esportiva! A partir de la metodologia del joc, exercitem les capacitats motrius iniciant-nos en la pràctica de diferents esports.
Cursos: de P5 a 2n.

Ball modern

Ballem al ritme de diferents estils de ball modern: hip-hop, batuka, funky, jazz dance… a partir de la realització de coreografies.
Cursos: de P5 a 6è

Futbol sala

Fem equip i cooperem per aconseguir fer el màxim de gols! Practiquem la tècnica i la tàctica del futbol sala fent incidència als valors dels esports d’equip. Possibilitat de competir als Jocs Esportius Escolars.
Cursos: de P5 a 6è.

Iniciació al voleibol

Practiquem un esport diferent! Introducció als elements tècnics i tàctics fonamentals del voleibol, fent incidència als valors dels esports d’equip. Possibilitat de competir als jocs Esportius Escolars.
Cursos: de 3r a 6è.

Patinatge artístic o en línia

Gaudim sobre rodes! Aprendrem la tècnica combinant exercicis i jocs específics que els anirem incorporant a les diverses coreografies que anirem realitzant. Es pot optar a fer patinatge artístic, en línia o una combinació de les dues si és a nivell d’iniciació.
Cursos: de P5 a 6è

Zumba i ball modern per mares i pares

Ballem i fem exercici saludable! Activitat per adults que té per objectiu passar una estona divertida possant-nos en forma a través de la realització de coreografies de zuma i altres estils de ball modern. Per a mares i pares de l’escola.